Saturday, August 28, 2010

Seminggu Yang Terindah...

   Assalamualaikum! Lama aku tak hupdate blog, hahaha!! Hari-hari yang lepas aku jalani kehidupan aku seperti biasa. Cuma pengetua baru aku dah pun ada dan sudah mula menjalani tugas sebagai pegetua yang ke 13 di sekolah aku. Sekarang ni dia banyak lihat masalah sekolah dengan bertanyakan masalah dengan pihak sekolah dan murid-murid. Nampak memang garang pada asalnya,tapi rupanya dia ni tegas dan baik.


   Minggu ni dh masuk minggu ke-3 aku n budak-budak kelas aku tinggal di Lab 5. Nak tau kenapa aku n budak-budak kelas aku tinggal di Lab 5?? Sebab Budak Form 5 n Upper Six guna kelas aku buat Trial Exam. Agak tak selesa dengan Lab 5 ni,sebab suasana gelap n panas. Btw,lantaklah.. Asalkan aku dapat ilmu. Minggu ni jugak member aku banyak balik dari segenap pelusuk Malaysia balik ke Taiping. Dengar kata nak buat reunion 8.9. Ntah jadi pun aku tak tau,yang pasti benda ni dalam perancangan.

   Kat sini gak aku nak ucap thanks bebanyak dekat Chai sebab bagitau aku web picnik.com untuk editing gambar tanpa bersusah payah nak download satu software yang memakan masa. Thanks Chai... =)


    Hari Raya Aidilfitri dah dekat,buat masa ni aku langsung tak buat apa-apa persiapan. Tanya member-member lain ada yang dah beli dan ada yang belum beli lagi. Tak lupa gak ada yang tak nak beli lengsung.. Hahaha! Tiga hari lepas Acup a.k.a Karpet bawak Canon EOS D500 untuk dihadiahkan kepada aku.. Hehehehe~ Gurau jelah,dia bagi aku pinjam selama 3 Jam dekat sekolah untuk aku tangkap gambar apa-apa yang aku rasa best. Hahahahahaha!! Aku dahlah jenis tak mampu beli kamera macam tu,sekali dapat memang mengila! Gambar yang aku tangkap ada budak cina makan time rehat,macam-macamlah.Hahahaha!! Ok lah,tu je cerita aku yang bertajuk"Seminggu Yang Terindah" =)

Bosan bukan?? Hahaha~ Saper suh baca. -_-'